THELMA IN THE PICTURE

 

"What? Thelma Coffee & Design is een totaalconcept: koffie, mode en design smelten er harmonieus samen. Eigenares en voormalig tandarts – carrièreswitch much? – Katrien huisvest haar liefde voor design en koffie in een warm pand in de upcomingVaartwijk. Thelma – genoemd naar Katriens dochter – voelt als thuiskomen voor jonge, moderne mama’s op zoek naar vernieuwende mode en design. Maar eigenlijk vindt heel het gezin er z’n gading, met voor de kinderen kleding van onder andere Stella McCartney en Finger in the nose. Die ongeduldige partner verdwijnt als sneeuw voor de zon dankzij de koffiebar met designboeken van Gestalten en Kinfolk en reisgidsen van Petite Pasport. Kortom: een win-win situatie voor iedereen.

Looks? Katrien heeft een passie voor interieur: daar kan en wil je niet omheen. Thelma binnenstappen voelt als een uitstap naar een wondere designwereld. Veel lichtinval en het gebruik van zachte kleuren zorgen voor een very happy sfeertje. Scandinavisch design dat strak oogt maar toch de gezelligheid behoudt, doet de rest. Door banken met kussentjes en airplants van Phyt slaagt eigenares Katrien erin om het gewenste huiselijk gevoel te bekomen. Hou je van de Thelma-look? Dan kan je Katrien ook inhuren voor professioneel interieuradvies.

What else? Bij Thelma kan je, naast je dagelijkse kop Mok koffie, ook terecht om een kleine of grotere honger te stillen. Kickstart je dag met yoghurt en huisgemaakte granola, neem een lunchbreak met soep en glutenvrij brood of maak een pitstop onderweg naar huis voor een afternoon gluten- en lactosevrij homemade gebak."

"IN THELMA COFFEE & DESIGN DRAAIT HET ALLEMAAL ROND BELEVING. HIER KOMEN GASTEN TOT RUST IN EEN WARME EN SERENE SFEER WAARBIJ HET ESTHETISCHE EEN BELANGRIJKE ROL SPEELT. VOOR EIGENARES KATRIEN VANDENBERGHE IS DESIGN VANZELFSPREKEND. IN THELMA VERBINDT ZE HAAR LIEFDE VOOR MOOIE DINGEN MET SMAKELIJKE KOFFIE EN HEERLIJK, GLUTENVRIJ GEBAK. KATRIEN WAS METEEN GECHARMEERD DOOR DIT PAND EN Z’N LIGGING. DANKZIJ ENKELE INGREPEN WIST ZE DE GEWENSTE HUISLIJKE, MAAR TRENDY SCANDINAVISCHE SFEER TE CREËREN.

NESTJES Katrien Vandenberghe zegt zelf dat ze van kindsbeen af niets anders deed dan nestjes bouwen. Net daarom is het design van Thelma enorm belangrijk voor haar. Haar kijk op de wereld is esthetisch en uitgepuurd. De koffie en het glutenvrij gebak zorgen ervoor dat het geheel beleefd kan worden.

CONFLICT In de eerste plaats moet het design warmte uitstralen door het materiaal of door de vorm, soms door de combinatie van verschillende objecten. Controverse en conflict gaat ze op alle vlakken eerder uit de weg. Gasten zullen dus warme tinten terugvinden of objecten die mooi zijn door hun eenvoud. Het pand was een van de redenen waardoor de opstart van het project in een stroomversnelling kwam. Zowel de ligging als de oppervlakte en de inherente schoonheid deden Katrien nadenken over wat ze ervan wilde maken.

TAART EN KOFFIE De koffiebonen worden bezorgd door MOK, een Leuvense koffiebranderij. De glutenvrije taarten worden dagelijks door Oh_my_gluten (Instagram) gebakken."

 
"Drink een kopje koffie tijdens het shoppen in dé nieuwe hotspot van Leuven. Het ruime,  Scandinavisch  ingerichte pand zit vol met verschillende Belgische en Nederlandse mode, design en lifestyle spullen. Je kan hier ook terecht om een kleinere of grotere honger te stillen met wat  gluten-vrije  lekkernijen."

"Drink een kopje koffie tijdens het shoppen in dé nieuwe hotspot van Leuven. Het ruime, Scandinavisch ingerichte pand zit vol met verschillende Belgische en Nederlandse mode, design en lifestyle spullen. Je kan hier ook terecht om een kleinere of grotere honger te stillen met wat gluten-vrije lekkernijen."

Summary Block
This is example content. Double-click here and select a page to feature its content. Learn more
Belmodo: Hotspot Thelma Coffee & Design    "J  e kan niet alles hebben. Of toch? Thelma Coffee & Design denkt voluit van wel. Je kan hier koffie drinken tijdens het shoppen voor kleding en interieurartikelen."

Belmodo: Hotspot Thelma Coffee & Design

"Je kan niet alles hebben. Of toch? Thelma Coffee & Design denkt voluit van wel. Je kan hier koffie drinken tijdens het shoppen voor kleding en interieurartikelen."